SUPERHELTENE

Søknadsskjema!

Goroso er avhengig av sine superhelter for å skape fantastiske opplevelser for sitt publikum. Har du lyst til å bidra og oppleve festivalen på innsiden?


Klikk her for søknadsskjema.

Skjema er åpnet

Bar

Hvis man liker høyt tempo, festglade folk og å jobbe i team, er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å selge drikke, rydde, vaske, fylle lager og passe på at ingen blir overstadig beruset. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Det eneste vi ønsker er godt humør og effektivitet.

Rigg

Teamet som jobber med rigg er med på å klargjøre Goroso området for fest! Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til tunge løft, bygging og rigging.

NB! Det anbefales ikke å søke om man har fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc. Man må MINIMUM jobbe 2 vaktskift på rigg.

Billett- og båndpåsetting

Inne i innsjekk veksler Goroso sine gjester billett til bånd. Her trenger vi blide og hyggelige verter som kan fikse dette.

Merch

Hvis du trives i litt roligere omgivelser, men syntes det er greit å selge og vise frem merchandise, både fra oss og artistene våre, så er merch-bua for deg! Her selges det klær og reklameartikler.

Vakt

Er du en som kan holde orden? Da trenger vi deg til Vakthold-teamet.

Miljø

Vi ønsker et større fokus på miljø! Er du en miljøforkjemper? Eller bare gira på å rydde? Bli med i miljøteamet! Oppgavene består i å plukke søppel, fylle på søppelposer og doruller. Generelt bidra til at Goroso og området fremstår som den perlen den er.

Man trenger ikke bekymre seg for tømming toalettene – vi har egne folk som tar seg av dem.

Transport

Vi har behov for sjåfører før, under og etter Goroso. Her laster, kjører og leverer man utstyr rundt om på området. Vi har et stort behov for personer med Sertifikat for minibuss og personbil til transport av artister. 

NB! Sertifikat må fremvises ved første arbeidsvakt.

Bongsalg

Hvis man liker høyt tempo, festglade folk og å jobbe i team, er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å selge bonger, rydde, vaske, fylle lager og passe på at ingen blir overstadig beruset. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Det eneste vi ønsker er godt humør og effektivitet.

Kjøkken

På kjøkkenet lages mat til Goroso sine sultne gjester og crew! Som en del av kjøkkenet vil du lage deilige hamburgere, samtidig som du får mange nye venner.